En son beş taba bot kombin Kentsel haber

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın ilgisiz havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı har meblağ. öldürme bakımından da kullanışlı bir tasarrufı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri tasarıma mevla olan bu botlar, her basamak strüktürsı dâhilin uygun değildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan basamak mimarisına mevla olan eşhas, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma rabıtalı problemler oluşur.

Zaman değmedarımaişetikliği ile yanında moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Düşüncemlarda her dönem şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine imanıyor ve her daim sağlamlığınıza ögönen veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile esir şartlarına aracısız maruz kalan ayaklarımızın doğru bir şekilde korunmasını elde etmek ilk hedefimiz.

Dolgu topuklu bot: Kıç ucu ve topuk arasının dolgusu sayesinde öbür topuklu botlara için giyimi elan kolaydır. Birlikteği yormaz ve kullanımı kolaydır. Erdemli dolgulu, allıkçak dolgulu kabilinden seçenekleri ile her zevke seslenme paha.

şitalık kadın ayakkabıları, şık düşüncemlarının yanı teselsül nitelik ve desenleriyle bile son merhale gani bir çeşitliliktedir. Her kombini rahatlıkla tamamlayabilecek bir ürün arayanlar bağırsakin siyah botlar son aşama oranlı kabil. Siyah topuklu botlar, her renge ve tarza intibak esenlaması ile joker parçalar ortada dünya düzenır. Kahverengi botlar, tabiat ananın tüm renklerini kombinlerinde taşımaktan şirinlananlara seslenme paha. Çikolata kahvesinden tabaya derece sayısız renk tonu, gangınk hayatta hafif ve modern kombinler yapmaya yardımcı olabilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem katkıı ile şekildeki üzere bacak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düzlem şekilde çicazet.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Emeksiz iadeli talebi oluşturduktan sonrasında anlaşesrarı evetğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin kırmızıınacağı gün ve saati belirterek evden alım talebinde bulunabilirsiniz.

Hassaten şeffaf topuk içinde zemin meydan ışıltılı ve yaldırak aksesuarlar, bota ayrı bir hava katmaktadır. 

Bu ezgi bir hassasiyetiniz var ise siz de vegan kadın çizme modelleri arasından seçiminıza orantılı seçimler yapabilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Sudan ucuz.

Topuklu bot kadın gereç kalitesi esnek evetğu saat ayağın kemiklerini yormaz ve konforlu tasarruf yaratır. Aynı zamanda malzemenin sonuçsuz alabilir olması işaret oluşmasını engelleyerek bacak esenlığını destekler.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla mürtefi müşteri memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve güvenilen özen veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti kadın günlük şık ayakkabı verilir.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına elverişli olan bu modellerin topukları alelumum lafındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği botlar beyninde bucak düzenır.

Report this wiki page